Mitt liv är officiellt räddat


Tuuuuuuuesdaaaaaaay

Idag har jag inte så mycket mer att berätta än att jag nästan failade på matteprovet och att jag nog ska köpa ett par helsvarta converse så man slipper det där fula märket! godnatt.

Jag är en sucker för halloween

Något med mig och halloween är det. Vet inte varför men jag tycker det är klockrent den mysigaste årstiden. Kanske för att jag har så goda minnen med höstlov, bus eller godis, mina misslyckade pumpor eller för all rolig mat. Tycker synd om dig linnea som behöver hjälpa mig att baka att. MOhahaha.
Maräng- och chokladspindlarSpindeltårta

Hur går det med löken, Nicklas?

Idag var jag ovanligt trött, gick hem, sov en timme med Nelli (min katt) knorrade på min mage. Lagade min speicalite spagetti med köttfärssås, gjorde en asstark kopp kaffe, satte mig vid datorn där jag sitter nu, blev pigg av koffeinet och ser nu två härliga timmars plugg framför mig. Min måndag det. 

Oasis Quilted Toecap Ballerina
Dessa ska jag köpa när jag har cash över! (läs: aldrig)


Alla vi som inte har modeblogg

Ikväll har jag gjort ingenting. Och ibland är det jävligt skönt att göra ingenting. Har lekt barista och gjort skummjölksmönster som knappt ens syntes samt upptäckt en megafinne på min kind. (ledsen för infon, he he..)

DKNY Lip-print charmeuse blouse
Galet snygg från DKNY


Blondiner lever upp till sitt rykte.

Idag sms:dumpade jag för första gången. Inte så moget men ack så effektivt.

No tengo vida.

Bild av OBH Nordica 2393 KAFFEKVARN++=
Nu har vi baristamjölk at SOBO´s. Yeey.

När jag blir stor ska jag

a) flytta till new york
b) inte bo i et hus med insyn...

Idag har allt rullat på i vanlig takt. VG på kemin. Yeeeeey!! och sen slutade vi typ tre och nu har jag pluggat lite spanska i några timmar med framsteg :D wiiiie!! Imorgon slutar vi typ halv tolv på grund av uv-samtal. Nice nice! Har dock inte så mkt mer på hjärtat så puss mina pussgurkor.

INTRESSEKLUBBEN ANTECKNAR

Hola! Idag känns livet bra, trots matteprov, trötthet och allmänt... blää. Ikväll har jag match (taggad? knappt.) och nu tänkte jag pluga lite spanske för jag ska banemej behålla mitt VG. pusspuss.

Bow Cut-out Flat
Hitta dessa söta nånstans, kan man köpa ballerina till vintern
? ;S


grymt snyggt


fan vad snyggt. jeans + klackar.

Abstinens! Jag har inte varit utanför dörren idag. LYCKAT! Inte heller har jag pluggat nåt, men besällt hem ikeakatalogen har jag hunnit med iallafall. Hahha. Just nu känner jag för en veckas lov. Skulle sitta fint. Aja. Nu är det heroes som gäller och godnatt guzzar.


Ingenting av någonting

Blää. F*ttsöndag. Men imorgon ska jag klippa mig iallafall. Och jag har fått höjd "månadspeng". Trevligt. Peace out.

Kniv i ryggen.

Tha biggest mistake of mah life is: Jag tror allting varar för evigt. Jag glömmer bort att leva i nuet. Think in the presens liksom. Bang. Tillbakasmäll på det. Klantigt, oproffesionellt, onödigt. Istället för att njuta av roliga fester, mysiga fredagskvällar och underbara vänner fokuserar jag istället på hackor hos folk, försovningar, skrynkliga kläder och borttappade busskort.

Jag kommer aldrig inse att alla vänner jag har nu kommer jag omöjligt alltid kunna ha. Man kommer vara som en spelbricka i ett sällskapsspel, flytta sig när det är sex prickar på tärningen, gå tillbaka två steg när det blir treor. Det behöver inte vara negativt med det. Det är bra att göra förändringar, man måste ha förändringar. Men tänk på det. Njut av ditt liv, dina vänner och vad du gör just nu eftersom du lever i nutiden. Och the presens kommer aldrig tillbaka.


Coool


Är sugen på nya stuffs till mitt rum.

.

Idag ska jag börja mitt nya liv som en trevligare person. Mission impossible. Finns det möjligtvis ett piller mot otrevlighet?

Ett klick på google

Oj, nu blev jag plötsligt en aktiv bloggare igen, men jag måste bara få visa upp dessa bilder på anorexi och vilken allvarligt sjukdom det egentligen är. Hur många unga människor finns det där ute i världen som mår dåligt och skäms över att det väger "fem kilo för mycket". Det är ingenting. När ni sett dessa bilder kanske det inte var så farligt med den är twixen ni åt igår? För säkert 99% av de som har dåligt samvete över att "väga för mycket" är inte fysiskt övervikiga utan "psykiskt överviktiga". Jag vill kalla det en "psykisk ohälsa" för att det är sammhället som fått dessa människor att tänka så. Nästan alla har väl någon gång tänkt så? Och vart ska man isånnafall börja? Skylla på Fredrik Reinfeldt att det är hans fel att människor känner så för att han bestämmer över Sverige?? Knappast. Sammhället är sammhället och det kommer ta väldigt lång tid att förändra.
Men dessa bilder kanske kan få er att åtminstonde fundera?

http://www.youtube.com/watch?v=VS2mfWDryPE


Är detta skönhet?


Nej Abdullah, jag vill inte vara vän med dig på facebook.

När ska 40+ egyptierna äntligen förstå?

Nejmen tjenare.

Idag var det orienteringsdag. Sista nånsin ever. Yes! Har inte hört något haft det i gymnasiet så... ;P Vi sprang lilla rundan på 1:21, sex minuter sämre än förra året men inte deppar man för det heller. Sen var det hem duscha, se ett avsnitt av svenska hollywoodfruar (beroendeframkallande? ;) och sen... hör och häpna (apnördigt uttryck btw..) pustade jag förstrena för att bli av med min skuld. Pengaskuld alltså. Så nu ligger jag på plus minus noll. Fintio. Great. Efter det har jag städat lite i mitt rum (för övrigt kommit fram till att jag är pedantisk, till skillnad från anna då) och nu är det pluggilipluggish. Börjar redan ladda till matteprovet om en vecka men då jävlar.. haha. pussohej!


New York är mina drömmars stad.


Polkaaaaaaaaaaagris


Mysig grej från Monki, 450:-

Sunnyday

Jag är faktiskt lite stolt. Läsarantalet ökar sakta men säkert. Från fyra till sex läsare. Yey!
Idag har det varit en effektiv dag, jag har jobbat några timmar (cash, cash!,) slagit sönder några tankemoln och ätit. Hehe.

Annars tror jag denna höst kommer bli grym (om den redan inte är höst?) med tanke på vad som hänt hittils iallfall :D Partyparty hos Alex på lördag, helgen efter det fyller två av mina underbara vänner år, sen ska jag till mormoroch morfar, (åh vad jag längtar! skippa den eviga foccaccian och istället sörpla på bryggkaffe, alernativt varm choklad med räkmacka eller winerbröd) sen är det halloween och sen är det bara ännu mer roligtheter! (Hehe, märks det att jag är i en glad bubbla just nu?)


Och när man han tråkigt kan man ta uppstoppade egobilder. Hej hej mamma om du läser!

SWING

Söndag. Deppigaste av veckans sju dagar. I helgen har det hänt en hel del. I mina mått mätt iallafall. Igår morse spelade vi match vi förlorade med 7-0 med. Sen träffade jag Viola och co och på kvällen käkade jag indiskt med Daniella och Linnea. Vi blev äckligt mätta men ändå var vi tvugna att smälla i oss efterrätt. Där satt vi på nåt fik på kungsgatan i hundra år för att komma på vad vi skulle göra med våra liv. Tillslut kom vi fram till att vi skulle hem till mig och bada så klockan ett satt jag och Linnea i mitt badkar, blåste skum och drack  avslagen cola i ett äckligt och snart rätt kallt vatten. Sen sov (sov?) vi skavfötters i min 90 säng tillsammans med min katt till ljudet av droppande regn. (Där fick jag till det lite poetiskt också)

Idag hjälpte jag teresa att baka 147 scones (ha! jag kom ihåg antalet :D) så nu är min mage mer eller mindre en stor degklump och imorgon börjar temaveckahelvetet (varför inte bara ge oss ledigt?) Nu ska jag nog göra något åt mina katastrofnaglar. So long.


snart är det fredagsmys

Illamående på grund av too much chokladbollar och ljudet av Maria Montazamis äckliga dialekt sitter jag här och njuter av starten helgen :D

Och för övrigt är svart grrrrrymt snyggt, skorn från Nelly som kosta 200 !!!, tröjjor o halsband från Lindex och the rest from the h and the m. Puss!

Första oktober

Jises vad snabbt det går. Och idag var första dagen av rosa bandet-månaden. Så vad passade inte bättre än en brun tutte muffin? Och ett ROSA BAND fick man också ;)


Finns på kafet vid skolan. hehe


samhället som var byggt på retusch

Ibland får man en självförtroendesänka ibland. Det har väl ingen undgått? Så istället för att falla för det klassiska nu-ska-jag-banta-och-bara-leva-på-broccoli-och-träna-fyra-timmar-per-dag- paniken så kan man titta på dessa bilder;


Britney och hmmf... britney?


Ginatricot modellen, fortfarande söt, men skillnad?? (snodd från tyras blogg)



Tåls att se på yttligare en gång...

RSS 2.0