längtar så katastrofalt

Nu ska jag bara överleva några helvetesdagar till innan jag äntligen kan slappna av igen. Jag längtar så fruktansvärt till lovet och att åka bort, till sovmornar och lovfrukostar. Nu väntar dock några timmars företagsekonomi (för evigt hata hata hata företagsekonomi) så sen ska jag nog dö lite. xo.

svenskar åker bort från någonting

på fredag lämnar jag stockholm för nya vyer. taggad 2.0 och de sitter inte jättejätte fel att komma bort ett tag. Att få något annat på tankarna. Åh new york i love you.


varför har alla mac?

blir lite irriterad på att ALLA datorer i ALLA filmer är mac:s. Är de emot alla andra sorter eller? Främlingsfientlighet typ..

självmordsbenägen.

jag ska hoppa framför tunnelbanan imorgon. Att få g minus är för att visa hur hopplöst värdelös man är. Att man dessutom får TVÅ jävla minus visar hur fruktansvärt hopplöst värdelös man är. Varför inte bara IG isåfall. Break the ice liksom.


för att vi gör soffan osäker

ikväll blir det familjemiddag. (f + frugan) trevligt. sedan får vi se var kvällen tar oss, kanske vaskar vi lite saft eller gör soffan osäker, någon utav alternativen skulle inte sitta fel. Och så njuter jag av tre-dagars helg! Livet leker!

RSS 2.0