Are we humans or are we panka shopaholics?

Bleach Acid Pull On JeggingShort Bobble Cardi By UniqueAZTEC-Studded Ankle Boot
Knitted TunicKnitted Slouch JumperContrast Print Oversize Tee
TOPSHOP

Idag har jag dessutom lagat min nagel med nagellim.

Min högt begåvade MVG-unge Linnea hade lite svårigheter med att göra något så enkelt som att blåsa sågbubblor. Hon tappade blåsgrejen från mitt fönster så den hamnade i regnrännan. (har typ ett snett tak utanför mitt fönste btw.) så hon ställde då självla såpbubble-såpan mitt på mitt skrivbord och jag välte så klart ner den typ det första jag gjorde. Spåbubblan rann från skrivbordet ner på golvet och när jag skulle torka upp det blev den delen av golvet jättefint och helt smusfritt! Tadaaaaaaaaa!

Där ser ni, det gäller verkligen att kunna se det positiva i det negativa för att få livet att kunna fortsätta. One point to team A. Peace out!

Idag har jag plockat fyra kilo blåbär.


SMOOTHIE!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D


Cause you guys make my days even better.

Hejsan hoppsan. Idag var jag i stan. Åt mig illamående på Waynes. Fick Sofia att upptäcka kaffemoccan som egentligen bara smakar varm oboy fast med coolare namn och köpte en bh på rea på cubus. Nu har jag städat mitt rum lite och imorgon vill jag åka och plocka blåbär. Ciao ciao!


opersonligabloggvarlden.com

Okej, alla ni där ute kanske inte är no-lifers som jag som läser ´alla` bloggar varje dag. Inclusive dessies & co utan att jag egentligen inte vill erkänna det.  Sen Katrin Zytomierska snackat skit om hela gadden i vakna med the voice, (ingen har väl missat??) så kom jag på hur jävla patetiskt bloggvärlden är.

För att bli en känd bloggare, som typ varit alla tonårstjejers högsta dröm, måste man spela en jävla roll att man är världens jävla bitch som trycker ner på  alla andra. Heh, okej man tjänar några tusen per månad som man shoppar upp på b-kläder från ginatricot, man har råd med att göra naglar på salong och fika och festa konstant. men seriöst? till vilket pris? Jag hade aldrig kunnat sova på nätterna om jag skulle varit så fruktansvärt elak mot en oskyldig person, min mamma hade förmodligen slutat prata med mig för hon skulle skämmas så mycket, och jag skulle inte kunnat gå på stan med rak rygg med tanke på vad alla andra skulle tyckt om mig.

Några tusenlappar i månaden extra i max tre-fyra år. Det skulle du tjäna på att sänka självförtroendet på hundratals människor, försämra den redan sjukt smala skönhetsidealen och bli ihågkommen som världens äckligaste hemskaste elakaste människa för evigt.

Så 20minus amatörbloggare. Be proud!!!

Nu ska jag städa. Peace out.

en av alla som klickar på hm:s shop online


cute meets... not cute??? den svarta väskan (på rea dessutom) och grå skorna var niiiiice. dessutom av äkta vara. Grismocka för mer exaktlighet. annars var blusen oxå fin. Och jag kommer sova som en stock inom femton minuter. jag vet att ni bryr er. xoxo.

Ingen har väl missat?

Det är en galet stor bild på wonderchilden Anton Abele som gjorde nån grejs om stoppa gatuvåldet, blablabla. Så jag började googla på honom för att komma fram till om han är snygg eller inte.

Men sen började jag irritera mig på hans leende. Smackar han ihop läpparna eller ser han ut så på riktigt??




Fett ambitiöst

Nu har jag och Linnea varit ute och JOGGAT!!!!


dagens crawings.

Special edition

I´m bored så därrför tänkte jag rabbla upp all onödig fakta jag vet;

- Att föda barn är som att bajsa ut en vattenmelon eller trycka ut en citron ur näsan.
- Paris Hilton har 44 i skor
- Hajar sover bara med en hjärnhalva i taget
- Banan är egentligen ett bär eftersom den har frön istället för kärnor
- En orgasm är 10 gånger så effektiv som en valium
- Skillnaden på råttor och möss är att råttorna inte har hår på svansen
- I USA kan man köpa färdigpackad korv med bröd som stoppas in direkt i micron
- En kakerlacka kan leva nio dagar utan huvud. (sen svälter den hjäl)

Peace out

Grejt

Nu är alla skåp-lås i hela stockholm uppköpta av alla jävlar som knippsade upp sina gamla förra terminen. Alltså finns det inget till mig. Men nu ska jag sluta tänka på det och dricka upp mitt alledes för varma te. ciao ciao!

Tips på passande rubrik, någon??

Hehe, jag vet att ni inte bryr er så för att tråka ut er ännu mera tänkte jag visa mina fina armband jag fick igår =)

Första från Annisen, ett tomas sabo med ett K som står för konfirmand. Inteeeeeeeee. Och sen pärlarmband från M&M, och ett jättefint silverarmband från Sofisen. (HAHA, so- fisen!!!)  Thankyou guyyyyyyyyyyys!! ;D

Konfirmerad

Här i SoBo (South of Bohlins, ingen annan än jag fattar humorn i detta?) svänger det till riktigt ordentligt. Jag och Anna har soceala klubben (två personer, två laptops samt två bloggar) och för alla som missat blev jag kristen at real today. Otroligt givande. Nu funderar jag ut vad som händer och fötter imorron, lutar åt storstädning av rummet :/, men sen ska jag nog tracka min syrra på hennes nya jobb. puss puss!


ibland blir livet helt enkelt för komplicerat

Nån tjej med alledes för mkt solariebränn: Men gud! Heeeej!
Malin: Heeeeej!
solarietjejen: Gud, hur är d.... Vänta förresten? vem är du?
Malin: Ehhh...
solarietjejen: ojdå. vi kanske inte känner varann?
Malin: Näe, det gör vi nog... inte...

Ge mig cash


Förbered er på det värsta

Blir störd av ett kvinnoskrik från nedervåningen. Jag grips av panik och springer snabbt som vinden ner för att se vad som hänt, berädd på att en inbrottstjuv ska stå där med en järnstång i högsta hugg. Nej, så var det inte. Det var Usane Bolt som slagit världsrekord igen. Roligt för honom.

Kompis det går bra nu

 
Besökar-rekord igår!!! Otroligt kul!!
dock tvungen att lägga dit bloggnamnet så ingen looser snor min statistik. host host..

vafan söker folk på nuförtiden???


fransktlexikon.se

på hög nivå

Jag har inget och göra och nu insåg jag att man kan kopiera bilder från ginatricot. så därför måste jag visa lite fina grejer från kvalitétaffären;

 
 
nej nu ska jag sova för att hinna gå upp o leta efter mitt lås imorron bitti. ciao ciao.

Snygg-spegeln

I badrummet jag och min syrra använder finns en STOR spegel. Och vet ni det bästa med den spegeln? Att man alltid ser så sjukt snygg ut i den. Antingen beror det på lampan, fönsterljuset eller bådeock i en makalös kombination. Hursomhelst är det väldigt bra!
Idag fungerade dock inte min älsklingsspegel. Efter sju timmars sömn (för lite för mig tydligen) på natten såg jag risigast ever ut. Vilken osis.


världens mest orelaterade bild

Hej allihopa!

Vill ni veta en sak? idag blev jag nia ;) hahaahahaha. så nu ska jag skrämma ihjäl sjuorna och trakassera åttorna. skämt åsido. Självklart inte, men fan vad skönt det känns. det firade vi alltså med att gå och käka den berömmde spångamackan, sofia blev för snål och åt upp våra rester. den varianten kan man också köra på.

sen på eftermiddagen skulle vi träna inför konfan på lördag. där bjöds det på glass och gratis är ju gott. vart två för min del. inte så bra. men nu ska jag spamma sofia med min nya blogg så jag får en tredje läsare. kisses!

hej vill du imponera på mig?


Oh, yes u would love to

Hemma :D

Härligt härligt. Rullade in på garageuppfarten runt halv tre inatt, somna och vaknade i ett växthus. Hursomhelst, skönt att vara hemma. Idag åkte vi och badade i kyrkis, supervarmt i vattnet :D  Och just nu är det cirka en vecka, en dag, 16 timmar och 20 minuter innan helvetet börjar igen. Fast å andra sidan kommer jag  vara super-strukturerad detta året så allt kommer gå fint ändå ;)

Typ såhär är min klädstil, lite bohem-aktig. Tror jag..?  Almanackan i skimrande guld är från ordning&reda och är jättedyr. Resten av grejerna är från Steve Madden, topshop och cubus.

See you later alligator!

Jag ohjärta min katt

Kattjäveln har inte visat ett strå på fyra timmar och med det försenat våran hemresa med ca fyra timmar. Visar hon sig inte inom en kvart ska jag göra en mössa av henne när vi kommer hem. Feeeeeett misslyckat.

Alla som är nåt finns i Hammarstrand


Jag lovar. Den finns på riktigt.

Topshop.

STONE DISK EARINGSDISK EARINGSFeather Drop Earrings
Gaaalet snyggt.

båtutflykt


Idag bar det ut med båten! För de som undrar den den till vänster våran.

vaniljsås?


Ingen har väl vid detta laget missat ekströms "lika gott som hembakat"-reklamer då det handlar om nån hallonpaj som man alltid har i frysen. Vem vem fan har sådär lite vanlijsås till? det är ju fan den som är god.
tre av mina tre inlägg har nåt att göra med mat då. hehe.
update 23.29. där tog batteriet slut, men nu kom allt tillbaks igen.

Pancakes!

wihoo. nu är det time for pancakedinner med grädde. nääääs. Och eftersom jag har börjat leva nyttigt och hälsosamt fortsätter jag kvällen med tevetittande, mjölkchoklad (inlägget nedan) och chips. puss på er.

Nytt år ny låt- Ny dag ny blogg

hejsanhoppsan. jag har gjort denna bloggen för mig och min bff. men  förmodligen är det bara jag som kommer skriva i den (?) och det kommer bli en av sveriges fem miljoner värdelösa amatörbloggar med under 20 läsare per dag. nice nice.

för övrigt, visste ni att jag inte käkat donkfood på fem veckor och fyra dar, samt att jag alltid blir galet mjölkchokladsugen när jag har mens. dvs nu, tyyyyyp. och sen är jag GRYMT taggad för london i september. jaooo. nu ska jag hitta på nåt av mitt liv. Kisses.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0