fortsätter i samma takt

under hösten 2011 ska jag:

- k-o-m-m-a  i  t-i-d. Till följande(efter prioritet:) skolan, skolan, skolan.
- skaffa träningsrutiner. alltså: gymmet två-tre gånger i veckan= få snygga muskulösa armar samt klara av målet att typ klara fem kilometer på bandet. (yes, det gäller att gå efter sina egna förutsättningar!)
- bli mindre tidsoptimist. Att alltså inse att jag aldrig kommer hinna/fixa allt som jag vill/önskar. even if i wished... wohohoh...
 
typ det!
peace ut!

taggataggatagga

förutom alla dessa vidriga händelser som skakat mänskligheten senaste dagarna kan jag åtminstonde glädja mig åt min lön jag får imorgon. skämtar fan inte hur desperat jag är. allt för mig. xoxo. ps. gz pappa!

megaerror räknas ner

lyckligtvis kan jag meddela bloggläsarna om att min personliga konkurs snart är ett minne blott, då jag enligt mitt kontoutdrag den 26:e blir en ekonomisk bärande individ. beskedet jag lämnar härstammar från ett glädjefyllt hjärta och med stor sannolikhet vill jag invistera mina ekonomiska tillhörigheter i livskvalité, som exempel solarietid (då standandardvädret här i skrivande stund skiftar medllan 12-gradigt snålblåst eller duggregn.) peace out!

update för fansen

saker som ligger plus i mitt liv:
- att jag köpte världens finaste boots på 80 procents rea
- att jag kommit fram till mitt landställe
- att jag precis fått igång internetet på mitt landställe
- att det är soligt ute

saker som ligger minus i mitt liv:
- att jag har megaerror i min privatekonomi
- vilket menas att jag har 89 kronor på mitt kort
- vilket inte inkluderar mina 500 kronor jag är skyldig mina medmänniskor
- vilket betyder att det blir något svårt att fixa min pappas födelsedagspresent
- då jag knappt har busspengar in till stan
- vilket menas att jag absolut inte har råd att se på nya harry potter-filmen
- men det ändå inte har så stor betydelse då jag inte sett fyran, femman och sexan än..

heh..

no offence men..

min spanjack har ett album kallat efter hennes namn på facebook där hon då och då (läs: lite för ofta) lägger upp lite väl djupa livsfilosofiska tankar om livet och annat livsviktigt. (ja, det står på spanska men jag använder google translate..) härligt med människor som tror på sig själva!

angående hatet kring mr saxobeat

jag hatar väldigt mycket, men något jag evigt kommer hata är mr saxobeat. den symboliserar enbart, och endaste ENBART negativa faktum i dagens samhälle. som tex (citerat engström):
1. smirnoff ice
2. brommafester
3. iphone
4. statuskåtheten
5. mainstreamheten

speicellt SPECIELLT smirnoff fucking ice. känns som hatet växer mot den silikonopererade typ ukrainskan som skakar ärsle i ett jävla fängelse (ett jävla FÄNGELSE!!) herregud vart är värden på väg?! justdet, glömde jag även lilla detlajen att låt-helvetet inte har en endaste vers utan sjunger saxobeat i cirkus tre minuter. annars: peace out!

världsmästare i oeffektivitet

idag har jag gjort följande: ätit lax, ätit serranoskinka och simmat (exakt:1050 meter!!) sverige leker senegal till vädret och just nu är det något så spännande som tropiskt regn utomhus. jag borde packa men min lilla simtur har tagit all min extraenegri. tänkte om ni undrade liksom!

När ingen ser....


still working on it (?)

sienna miller 2011 hair. Sienna Miller Feels #39;Pickedsienna miller 2011 hair. Pwede ding sienna miller hair.
håret- luggen- mums!

vinlunch minus vin

skulle säga att charabeachen jobbar på matlagningsskillsen, och hon gör det. - igen. treminuters kokta asparbagusar stekta i olijvolja med parmesan och valnötter känns ju inte helt fel liksom. Annars: imorgon dras det iväg på campingsemester och jag jobbar bra emd min brieost. peace out.

charabeach langar nyttigt liv

då var dagen alltså här. Dagen med stort D. Dagen man inser att vita baguetter med smör, alternativt crossianter eller START-musli är hej-då-tack-för-senast-!-big time. Idag är alltså Dagen med stort D här. Jag har tillexempel gått och köpt en massa grönsaker, ätit halloumisallader och simmat 10 ack så jobbiga men gud så bra- längder. känns gaska bra hittils!! 

åland mannen bror!!



sitter med frugan och planerar en lite weekendresa såhär i sommarhettan. och med våran ekonomi blir det destination åland med tur/returbiljetter 90 kronor skalle samt gratiskamping på random gräsplätt. till detta adderar vi lite billigt vin och som extra krydda ipodhögtalare. detta låte storslaget!!

känns som jag borde uppdatera lite för alla mina fans #2

sommaren är officiellt invigt när man:
a)slutat jobbat
b) chiliglazeat
c) bestämt sig för att jobba lite mera på charabeachen.

hittils har jag:
a)jobbat färdigt (= slutat jobbat --> semester!!)
b) chiliglazeat
c) bestämt sig för att jobba lite mera på charabeachen.

dock återstår det att:
a) jobba på beach 2011 special edition (menas --> beach 2011 har redat haft sin preimär men ingen tyder mot att jag inte borde jobba på schoolstart 2011 instead)
b) skaffa sommarfling. alternativen består mellan oralando bloom (han är typ gift men det är inte något som stoppar mig dvs) eller adrian -snubben i entorage. eller nån annan. (obs! det sistnämnda lät desperat men egentligen är det inte desperat. inte alls.)
c) börja jogga inför beach2011/schoolstart2011 etc.  . typ. ingår i ovanstående punkt dock!
d) ev. vaska min twitter? känns inte riktigt super-succeed men vem vet..?

RSS 2.0