kompis det går bra nu

scrambled egg sandwitch- frukost
cola, hollywood-strut samt kokt med bröd- mellanmål
mellanpommer och cheese- lunch
pizzaslice och cola på ikea- middag¨
choklad- underhållning

kreativeteten bara flödar


redigerar lite parisbilder (intresseklubben antecknar) samt bjuder på resans bästa (ovan för er som går jensen.) älskar vinkeln, ljuset, färgskalan och motivet. full pott helt enkelt. xx

oj jävlar, jag håller på att bli djup


dör så fint

saturday night fever

haft tidernas mysigaste dag med alla dessa innehåll, dvs kth-karnivaler med victors secret, blåbärspaj, norrisar och sist men inte minst apsnygga ragg (inte åt mig dock men minst lika glad ändå.) känns skumt att jag inte kan minnas senast jag var hemma pigg och fräsch tidigt på en lördagskväll vilket kan resulteras att jag helt enkelt borde möblera om (japp, det sparar vi till morgondagen!) nu är det dags för sista halvan av min torsdagsfilm (att kolla på en film i stycket är inte riktigt min grej) xxx


om att vara eller att inte vara

dagens jag-stör-mig-på-lista:
- min huvudvärk
- att min katt är en bitch (blair waldorf 2,1)
- att jag måste noppa min ögonbryn
- människor som inte lärt sig efter cirkus 16-19 år att man inte ska döma hunden efter håren. eller framförallt insidan efter utsidan. eller lycka efter betyg. (man kan välja sin favorit av dessa tre alternativ)
- att min cykel har obekväm sadel


dagens inspo


jävligt värt

fick lite ångest ang inlägget under då jag inte platsar i elevrådet så bestämde mig för att bli lite seriös. Och med detta se över mina likes på facebook. infosidan= viktiga sidan. (bra tänkt där!) tänkte att jag skulle like:a lite mer stilrena sidor, såsom okända apsnygga modeller eller typ annat viktigt. gav upp min seriösa tanke snabbt då jag upptäckte att flertalet a mina likes var, (i inbördes orndning)
- im a muslim and i'm proud
- alla vi som inte har hånglat sen hösten -98
- 5 dåliga saker med att vara snopp
- Lsmmtuafimc = Laughing so much my turban unravels and falls in my curry
- Chandler Bing

etc etc. Känns värt. Jävligt värt

friskt vågat hälften vunnet

idag lyckades jag tillbringa 5,5 timmar på skolan med 0,5 lektiontimmar närvarande. hemligheten? 1,5 glassar och 2,0 partier neger och president. varför vara på skolan för att hänga på lektioner liksom? förövrigt lyckades jag och elli vara de enda som INTE kom med i elevrådsstyrelsen av alla sökande. friskt vågat hälften vunnit som det sägs.

känns som jag borde uppdatera lite för alla mina fans

sitter just nu och chillar på allen med ny soffa som inte är helt fel. passar på att njuta lite extra innan elli kommer.

dagens tia; (veckans ragg..)

en längre version av detta


alledes för hemskt trött efter paris men har surfat runt på sienna-frisyrer (världenn vackraste kvinna!!) och woop wooop hittat nåt som passar tror jag. to be continued. xoxo

Gästinlägg

Tjeena Klaras blogg! Elli här för att höja besöksantalet på bloggen. Sitter som vanligt i köket hemma hos familjen Petterson (med ett s) och räddar dem från fettet som smö, socker, kakao, havregryn oscv.( chokladbollar) innehåller. Har inte brännt upp några popcorn påsar idag. Än. Däremot har jag handlat på kredit i Blackans exklusiva matsal. Lilla fröken Petterson var så generös att hon betalade tillbaka denna skuld på 10 svenska rixdaler plus en kaffe! Tur att det finns folk som hon som gör världen till en sådan vacker plats.

Massa pussar och kramizar från your favourite,
Eleonore Idnert-Ekeskär


RSS 2.0