hejjagärfettkörd

Kemiprov imoron. Köööööööööööööööörd.

dot

Denna vecka är fett tjockpumpad:
Tisdag (idag alltså): R Å P L U G G A; framför allt kemi
Onsdag: Svenska muntligt, även råplugg denna dag; sp. muntligt, kemi, historia- 1:a världskriget
Torsdag: Spanska muntligt-provskit, 1:a världskriget samt kemiprov. Skriva klart sv-skriftlig redovisning och eventuell träning på kvällen. Om jag orkar alltså.
Fredag: Inlämning av sv skriftligt, jobba på eftermiddagen och sen ska jag supa bort mina bekymmer på en ås i solnedgången. (nänä, det där var bara ett torrt skämt)
Lördag: Putsa fönster (PUTSA FÖNSTER!!!! I know, men jag är fett desperat efter cash)

Just nu blev jag väldigt sugen på noblesse också. Fan.

mmmmmmmmmmmmmmmmmm....


Hola bandola.

Jag är superglad och as-stressad på samma gång. till denna vecka är det spanskaprov, spanska muntligt, kemiprov, svenska muntligt, svenska skrivftligt och so-läxa. Yeeey. Jaja. det är väl lika bra att göra det bästa av situationen, dvs plugga.

För övrigt bestämdes det attt vi ska ha vår klassresa till åland nån helg i November. GRYMT TAGGAD. det kommer bli så jävla roligt! :D Låter väl iofs inte så jättelockande att åka i november, men det blir ju asamysigt att sitta i en liten stuga och dricka choklad med tjockjackor i duggregn. hehe.


Galet ball sjal från H&M.


Tjuhue bluggggen

Ledsen för bad update senaste tiden. Ajajaj. Ska bli bättring på det. Om jag orkar. Nu är det aöndagkväll för alla som missat och denna helgen var super! I fredags var jag på maskerad hos min älskade jojo. Från början var jag fransyska med baguette och blodröda läppar. Sen åts baguetten upp och jag tog av min (saras, hehe. för jag vet att du läser) basker och hittade Idas coola fjäder-mask. Och till sist blev det Linneas michaeljackson hatt. haha. Igår bjöd min syrra mig (hör och häpna!) på bio. Vi såg the ugly truth och idag har jag försökt plugga järnet.


Och för alla som undrar ska jag köpa dessa när jag är skuldfri. Godnatt!

Tjockisperiod är min sanna period.

Min kropp suger efter allt som är onyttigt; socker, fett, kalorier och salt. Yummi! Känner att jag redan slutat satsa på beach 2010 och lever i nuet istället. Mycket värdare.

dagens snackis är svenska hollywoodfruar. Stackars människor, att det ens finns folk som lever på det viset? Dock "hejar" jag på Maria Montanzali, hon verkar skönt. Haha. Ja, det var det jag hade på hjärtat nu. Hoppas det hjälp er till ett lyckligare. Peace out.

rubriktips tack.

Hejjsan hoppsan. Nu är jag desvärre hemma från London. Där var det grejt. Jag bodde på starbucks och gick mig dödstrött på oxford street. Bland annat fick jag med mig denna fina jacka hem;

Black tiered coat



Imorgon har jag sovis och ikväll har jag sprungit i 40 (!!!!!!!!!!!!) minuter. Peace out.

 


TAGGA

Nu åker jag till London. Fjärde gången gillt. WIHOOOOOOOOOOO!
:D :D :D


goodluck.

Med min vanliga tur har jag gått och blivit typ halft sjuk. Härlig tajming. Därför hade jag ett eget litet hemmaspa med bubbelbad, peeling och predikyr så nu är jag ren!

Har dessutom använt typ alla huskurer som finns idag;
-ätit C-vitamin
-ätit antioxidanter
-badat varmt
-druckit te
-gurglat i slatvatten (spykänsla, burrr...)

snart ska jag äta soppa för jag SKA vara frisk till imorgon.


Idag vill jag ha skor från ellos, tröja o halsband från H&M, väska mulberry bayswater

en djup filosofisk text.

Ska jag flyga bort och tänka eller stanna hemma och tänka om jag ska flyga bort?


tuesday

Idag förlorade jag lösnagels-oskulden. Det ser förjävligt ut i äkta plast-fjortis anda. Men bättre än förrut iallfall. What a blessing.


För övrigt är dessa två tröjor nice. Från H&M. Såklart.

Eeeeuuuuuuww

purple-katja1
Jag. Har. Inte. Ätit. På. Två. Veckor.

bild hämtad från överskattade elin klings blogg


Hejsan hoppppppsan.

Idag tänkte jag förgylla detta inlägg med en gåta.

Vem i savannen ser bäst?

Den som svarar rätt får en digital kram. Ciaooooo.


.

Inatt drömde jag att jag teleporterade mig till 40-talets japan.
Jag tror jag har sett lite för mycket på heroes.

Jakten på den perfekta människan

Ingen är perfekt - Det har alla hört förut. Men kan man vara mer eller mindre operfekt?

Skulle andra beskriva mig skulle jag kallas glad, gillar när det händer saker, högt tempo och väldigt uppochner i humöret. Jag har även väldigt svårt att inte kunna uttrycka mina åsikter och jag hatar mesar. Det är seriöst det värsta jag vet. Och jag vet att jag har rätt, för att jag själv var the biggest mes of the world i låg- och mellanstadiet. Visst är det mycket lättare att åka snålskjuts med den största gruppen istället för att kämpa imot för den lilla?

Jag fick F på uppförande på min språkresa förra året, jag drev mina konfaledare till vansinne när jag inte orkade krama folk 24/7 och gulligull pluttinutt tutuilitut gulligumsa på vårt läger all the times. Jag SÅ opassade in där i deras lilla jag älskar alla- oceas. Och sen drar snacket igång. Kan nog uppfattas pretty otrevlig av många jävla mesar som inte vågar ta någons parti eller säga vad de tycker.

Jag delar in mina vänner och "vänner" i två olika fack. Vilka skulle jag kunna lita på, vilka skulle vara på min sida om någonting hände, vilka skulle våga offra sig för mig? Och vilka skulle inte? Den strategin är sjukt jävla bra för den är sjukt jävla ärlig och sjukt jävla sann.

Där har vi det. Den perfekta människan i mina ögon är den som står upp för sina riktiga vänner vad som än händer, de som höer varandra och tänker oss istället för hon och jag.

Jag har turen att få träffa en sådan människa, en anti-mes som vågar köra på sitt istället för att lyssna på "dem".

En person som är den minst operfekta i hela världen och som jag hade turen att träffa på en höst året -96.

Hiro Nakamura you´re my favourit

Besökarrekod härom dan; 18!!. Yeeey! Just nu har jag dumpat min gamla kärlek laptopen för den nya flingen Heroes! så jävla inihelvete bra. Nu ska jag lägga mitt liv i plugg och ikväll ska jag leka cool och gå på kfem-kvällen. peace out.


puddie!!!


Ska jag gå mot min religion?



Nu ska jag plugga och idag ahr jag lärt Viola dricka te. Peace out.

Så det kanske inte var pms förra gången?


Atumn

Lindex Shop Online - Jacka 
Den här till mörkblå jeans och jordpushs. NICE!


Och nu ska jag sluta amatörmodeblogga och börja skriva om viktigare saker här i livet. Imorgon ska jag till exempel ha té-skola med Viola och våra sju bullängder. Peace out.


Hej hej hemskt mycket hej

Nu ska jag kolla klart på oceans thirteen, som jag somnade ifrån i torsdags. Sen ska jag se på första säsongen av heroes jag lånade av linnéa. Efter det ska jag träffa tessan för fika och till middag ska jag göra oreganoköttbullar. Och på kvällen blir det fest! För jag vet at ni bryr er. xoxo.


Lycka är en onsdagskväll

Positiv energi och gjädjehormoner bara bubblar ur mig. Totally Amaaaaaazing. Nej, men jag vet inte vad som hänt, helt plötsligt är jag bara.. lycklig?? Överskottenergi har jag oxå, även fast jag pluggat klart på spanskan. Så därför tänkte jag använda min positiva energi till att städa. peace out.


Snart är jag där!!


Alla har väl någon man älskar att hata?

En av människans största sysselsättningar är att prata om andra. Och helst ska man då prata om allt negativt som finns om denne person. Någon undermedveten teori för att själv må bättre och framstå som en bättre person. Och det är det som är så underbart, att få en egokick och höjt självförtroende med hjälp av andra!

Jag vet inte om "ordspråket" älska att hata är något nytt. Men ack så sant.

Har man inget att göra skaffar man sig något att göra

Ja, har man inget att sysselsätta sig med skaffar man något att sysselsätta sig med, brukar man få höra. Vissa kanske börjar sy kläder eller sticka en halsduk, andra kanske går med i en golfklubb eller skaffar gymkort.

Men sen finns det alltid de speciella. De som ska göra något ingen annan gör. Som till exempel att kommentera, diskutera och recensera kaféer och resauranger på forumsidor på internet. Det är en annan femma...




Dock det mest komiska i detta är att varje ställe igenomsnitt har typ 17 kommentarer.

Vem kan stoppa mig när bara bara rullar fram?

Heeeejsan Hooooopsan!!! Just nu känner jag mig VÄLDIGT lycklig. Bara helt LYCKLIG!! YEEY!! Livet rullar på i en härlig takt och snart är det helg och denna helgen kommer bli så jävla NICE. Hehe.

Just nu leker jag cool för att jag blivit inbjuden på nån modekväll i k:fem. Hehe. Ioförsig har alla i hela västerort blivit inbjudna men ändå. Wft. Jag är ändå så LYCKLIG!! :D

RSS 2.0