fett värt

heeeeh, what´s up med besökarantalet över nio härom dagen?? annars: mogi köper ett i phone-skal för fem tusen. fett värt.


.

Tricket till att bli framgångsrik är att kunna sålla och bara lägga krut på det som är viktigt. Där det märks och gör skillnad. Man ska kalkylera noga. Vara beräknande, slug och gärna lite lat på de områden som inte räknas. Alla människor som lyckats med något kan konsten att sortera ut vad som verkligen är viktig. Usain Bolt sätter inte världsrekord en vanlig tisdagsträning. Beyonce dansar inte röven av sig på genrepet. Albert Einstein hade aldrig kommit på relativitetsteori om han samtidigt brytt sig om frisyren. Gör vad som krävs – men inte mer. Var smart istället för duktig. Det är det som i längden lönar sig.

världens bästa citat taget ur underbaraclaras blogg.


det går ju alltid så bra för mig

smart brud som vänt dygnet totalt kollar på sängavlar på ikeas shop online för att det inte finns så mkt annat att göra klockan tre på måndagsmorgonen. KUUUUUUUUUUUUL.

att umgås med människor som man älskar

det är så underbart att knacka på hos sin beezta kompis typ in i natten (nästan) och såsa järnet en heldag. det är så jävla underbart att leka russinleken med människor som målar fingerfärg med tops och dricka te. Kunde inte bli en bättre start på 2011.

RSS 2.0